شرایط سنی مهاجرت به آلمان در ویزای مختلف متفاوت است و بسته به درخواست افراد متقاضی، شرایط سنی آن ها بررسی می شود. به عنوان مثال برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان در مقطع کارشناسی متقاضیان باید ۱۸ سال تمام داشته باشند و به نسب هر مقطع، این شرایط سنی متفاوت تر خواهد بود.
این مسئله در ویزاهای کاری نیز متفاوت است و باید مطابق درخواست ویزای کاری شرایط سنی بررسی شود. این نوع فیلتر برای اعطای ویزای کشور آلمان به این دلیل است که دولت آن بتواند جامعه هدفی یکسان داشته باشد تا بتواند برای آن ها امکانات و شرایط مناسب تحصیل، کار و زندگی را فراهم سازد.
تیم حرفه ای و با تجربه الیت پس با سال ها تجربه در زمینه امور مهاجرت، این امکان را برای تمامی متقاضیان دریافت ویزای آلمان فراهم کرده است تا بتوانند در هر زمانی از مشاوره های تیم کارشناسی این مجموعه برای تسریع در روند مهاجرت خود بهره ببرند.
شرایط سنی تحصیل در آلمان
برای اخذ ویزای تحصیلی در آلمان، ابتدا باید مقطع تحصیلی متقاضی مشخص شود و مطابق با آن مقطع شرایط سنی بررسی و در صورت تأیید، مجوز ورود به آلمان صادر می شود. برخی از افراد در سنین پایین تر بنا به دلایل مختلفی مانند مهاجرت خانواده وارد کشور آلمان می شوند که در این صورت باید برای ورود به مدارس در مقاطع ابتدایی تا دبیرستان علاوه بر یادگیری زبان، شرایط سنی آن مقطع را نیز داشته باشند.
برای ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی شرط سنی ۱۸ سال تمام لحاظ شده است و در صورتی که این مورد اثبات نشود، می توانند از تبصره هایی که در برخی از دانشگاه های آلمان وجود دارد استفاده نمایند. در چند دانشگاه آلمان این تبصصره وجود دارد که دانشجو می تواند چند ماه مانده با ۱۸ سال تمام اقدام به ثبت نام نماید، اما باید تا پایان ترم تحصیلی ۱۸ سال تمام آن احراز شود.
در مقطع کارشناسی ارشد، حداقل شرایط سنی را حدود ۲۵ سال قرار داده اند اما در مواردی این امکان برای افرادی که کمتر یا بیشتر از این بازه هستند، امکان تحصیل وجود دارد. مقطع دکتری اما به دلیل اهمیت و فضای پژوهشی که دارد، معمولاً شرایط سنی خاصی برای آن اعمال نمی شود، اما به طور کلی دانشجویان در هنگام ورود به این مقطع حداکثر ۳۵ سال سن دارند.
چرا باید به محدودیتهای سنی برای مهاجرت به آلمان توجه کنیم؟
اولین قدم برای مهاجرت موفق به آلمان، انتخاب روشی مناسب با شرایط و صلاحیتهای شما است. برخی از روشهای مهاجرت به آلمان، محدودیت سنی خاصی ندارند. اما در بعضی موارد، داشتن سابقه کاری مرتبط یا تحصیلات تکمیلی میتواند باعث امتیازدهی ویژه به شما بدهد. با دانستن شرایط سنی مهاجرت به آلمان میتوانید انتخاب مطمئنتری داشته باشید. بدون اتلاف وقت، روی روشی که با شرایط سنی شما همخوانی دارد، تمرکز کنید.
مطالب مرتبط: محدودیت سنی برای تحصیل در هلند
انواع ویزای مهاجرت به آلمان
آلمان روشهای مختلفی برای مهاجرپذیری دارد. سه نوع از رایجترین ویزاهای مهاجرت به آلمان عبارتند از:
ویزای کاری: این ویزا برای افرادی است که پیشنهاد شغلی (جاب آفر) از یک کارفرمای آلمانی دارند و یا قصد دارند به دنبال کار در آلمان بگردند (جاب سیکر).
ویزای تحصیلی: این ویزا به افراد واجد شرایط این امکان را میدهد تا برای تحصیل در یکی از دانشگاههای معتبر آلمان اقدام کنند. ویزای تحصیلی آلمان شرایط تحصیل شما در این کشور را فراهم میسازد.
ویزای تمکن مالی: این ویزا به افرادی که از تمکن مالی کافی برخوردار هستند اجازه میدهد تا در آلمان زندگی کنند.
شرایط سنی مهاجرت به آلمان با توجه به نوع ویزا
حالا بیایید ببینیم هرکدام از این ویزاها چه شرایط سنی دارند:
ویزای کاری
شرایط سنی مهاجرت به آلمان با توجه به نوع مهاجرت متفاوت خواهد بود. در ادامه تمامی شرایط سنی مهاجرت به آلمان را از جوانب مختلف بررسی میکنیم.
جاب آفر
برای دریافت ویزای جاب آفر، محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. اما کارفرمایان آلمانی معمولاً به دنبال نیروی کار جوان و باانگیزه هستند. بنابراین، هر چه سن شما پایینتر باشد، بهطورکلی شانس بیشتری برای پیدا کردن کارخواهید داشت.
جاب سیکر
حداقل سن برای دریافت ویزای جاب سیکر ۱۸ سال است. بااینحال، توجه داشته باشید که برای این ویزا باید ثابت کنید که مهارت و تخصص لازم برای یافتن شغل در مدت زمان محدود ویزا را دارید.
ویزای تحصیلی
برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان معمولاً محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. اما بهطورکلی، بهتر است برای مقاطع تحصیلی مختلف در سن مناسب اقدام کنید. برای مثال، برای دوره کارشناسی، داشتن مدرک دیپلم و سن زیر ۲۵ سال ایدهآل است.
مطالب مرتبط: کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان ۲۰۲۴
ویزای تمکن مالی
محدودیت سنی مشخصی برای دریافت ویزای تمکن مالی وجود ندارد. اما بهطور طبیعی، افرادی که در سنین پایینتر سرمایهگذاری میکنند، از مزایای بیشتری مانند فرصتهای بیشتر برای کار و تحصیل در آلمان برخوردار خواهند بود.
شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان
برای اخذ مهاجرت کاری به آلمان، مهم تر از شرایط سنی، داشتن یک تخصص و مهارت است. اصلی ترین شرط برای دریافت این نوع ویزا، کسب دانش فنی و مهارتی یک هنر یا تخصص از مراجع معتبر است. نکته قابل توجه در خصوص شرایط سنی ویزاهای کاری این است که در این نوع ویزا، معمولاً به جای حداقل سن، حداکثر سن مورد بررسی است.
شرط سنی مهاجرت کاری نیز مانند مهاجرت تحصیلی، بستگی دارد که یک متقاضی برای چه نوع ویزای کاری اقدام می کند. به طور کلی دو نوع ویزای کاری وجود دارد که یک نوع آن ویزای کار آوسبیلدونگ است و دیگری ویزای جستجوی کار است. در نوع اول شرایط سنی آن حداکثر ۳۵ سال است.
اما در ویزای جستجوی کار حداکثر سن ملاک ارزیابی نیست باید افراد حداقل سن ۱۸ سال تمام را داشته باشند. دلیل این نوع محدودیت ها نوع فعالیت کاری است که افراد باید در طول مدت حضور در کشور آلمان انجام دهند.
چه سنی برای مهاجرت تحصیلی خوب است
شاید این سؤال برای شما هم به وجود آمده باشد که چه سنی برای مهاجرت تحصیلی مناسب است. بر خلاف تصور بسیاری از مردم که فکر
می کنند، بهترین سن برای مهاجرت ۱۸ سالگی و برای مقطع کارشناسی است باید بگوییم، بهترین سن ۲۱ سالگی تا ۳۱ سالگی است.
در این بازه سنی افراد می توانند برای مقاطعی مانند کارشناسی ارشد و دکتری وارد کشور آلمان شوند. آمادگی ذهنی برای پذیرفتن مسئولیت ها و همچنین آمادگی و تجربه تحصیل به شما کمک می کند تا بتوانید به راحتی در آزمون های بین المللی زبان شرکت کنید و نمره مد نظر را دریافت نمایید.
در این حالی است که در مقاطع پایین تر به دلیل ناشناخته بودن محیط های علمی دانشگاهی برای سنین پایین تر، آمادگی پذیرفته شدن در مصاحبه های حضوری و همچنین دریافت نمره قبولی در آزمون های بین المللی زبان بسیار پایین تر است.
سن مهاجرت به آلمان
آلمان یکی از کشورهای بسیار توسعه یافته با دارا بودن محیط های علمی و آموزشی با کیفیت است که هرساله تعداد بسیار زیادی از مهاجرین برای ورود به این کشور درخواست می دهند. این کشور با فراهم سازی فضای مناسب شغلی و همچنین فضای مناسب زندگی و تحصیل به عنوان مقصد اصلی مهاجرین خصوصاً مهاجرین ایرانی است.
سن مهاجرت به آلمان کاملاً بستگی به موقعیت زمانی و شغلی شما دارد. به عنوان مثال برای استفاده از ویزای جاب آفر آلمان، شما باید حتماً در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال باشید تا بتوانید از طریق پیشنهاد همکاری کارفرماهای آلمانی، ویزای این کشور را دریافت نمایید. اما به طور کلی باید گفت، حداقل سن مهاجرت در تمام زمینه های تحصیلی و کاری حداقل ۱۸ سال است.
نکات مهم در شرایط سنی مهاجرت به آلمان
- قبل از هر گونه اقدام، اطلاعات کافی راجع به شرایط مهاجرت به آلمان جمع آوری کنید.
- از یک مشاور مهاجرت معتبر برای انتخاب روش مناسب و انجام مراحل اداری کمک بگیرید.
- زبان آلمانی را تا حدی یاد بگیرید که بتوانید در زندگی روزمره و محیط کار از آن استفاده کنید.
- برای پیدا کردن شغل یا محل تحصیل مناسب در آلمان برنامه ریزی کنید.
- از فرهنگ و قوانین آلمان آگاهی پیدا کنید و خودتان را برای زندگی در این کشور آماده کنید.
جمع بندی
همانطور که مشاهده کردید، سن فقط یکی از فاکتورهای مهم در مهاجرت به آلمان است. فاکتورهای دیگری مانند مهارت، تخصص، تجربه کاری، مدرک تحصیلی، تسلط به زبان آلمانی و تمکن مالی نیز نقش مهمی در موفقیت شما در مهاجرت خواهند داشت.
نکته مهم این است که هر چه زودتر برای مهاجرت به آلمان برنامهریزی کنید، شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت. برای این که شانس خود را افزایش دهید، الیت پس برای شما مشاوره رایگان را در نظر گرفته است.
بدون دیدگاه